onlyfans logo

Mit érdemes tudni az OnlyFans felületéről?

Az OnlyFans egy olyan közösségi média felület, ahol a celebek, önjelölt sztárok vagy hobbisták saját tartalmakat oszthatnak meg a követőikkel. A szolgáltatás azért jött létre, mert a tulajdonosok megelégelték, hogy a YouTube-on, Facebookon, Instagramon vagy más felületeken csak aprópénzt lehet keresni.

Az OnlyFans korábban számos visszaélésre adott lehetőséget, amikor egyes renitensek más nevében regisztráltak és osztottam meg tartalmakat. Ez azóta nagyot változott, ma már nagyon szigorú regisztráción kell átesni annak, aki saját OnlyFans fiókot szeretne. Itt nem csak azt kell tudnia, hogy mi az az OnlyFans, de a személyazonosító okmányait is be kell mutatnia. Ezeknek elő- és hátlapját is be kell szkennelni, esetleg fényképezni, majd utána olyan képet is kell készíteni, ahol a regisztrálni kívánó személy tartja maga előtt ezt az okmányt.

Itt azonnal regisztrálhatsz egy OnlyFans fiókot!

Az OnlyFans nagyon szigorú, már egy apró fénytörés is elég ahhoz, hogy valamelyik adatot nehezen lehessen leolvasni a képről, ez pedig a regisztráció elutasítását jelenti. Ha viszont sikeres a folyamat, akkor máris használhatjuk a rendszert.

Saját tartalmakat tölthetünk fel

Az OnlyFans felületén saját tartalmakat tölthetünk fel, amelyekhez egyszeri díjért adhatunk hozzáférést a rajongóknak. Alternatívaként havidíjas konstrukciókat is létre hozhatunk, ilyenkor a követőink minden új tartalomhoz hozzáférnek, míg él az előfizetésük. A csomagok ára változó lehet, akár 1 dollártól határ a csillagos ég. De az jellemző, hogy még a nagyobb sztárok sem készítenek drágább előfizetéseket 20-30 dollárnál, mivel a sok kicsi sokra megy, ráadásul így sokkal nagyobb eséllyel lesz több előfizetőjük.

Az OnlyFans magyar felülete még nem készült el, így a regisztráció angolul folyik. Utána azonban nincs akadálya annak, hogy magyarul kommunikáljunk az előfizetőinkkel, és magyar tartalmakat tegyünk közzé. Érdemes azonban a nemzetközi piacot is célozni, mivel hatalmas mennyiségű ember lehet a követőnk, amivel nem csak pénzügyileg járhatunk jól, de az ismertségünknek is jót tesz.

Itt azonnal regisztrálhatsz egy OnlyFans fiókot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük